camping buitenland logo

Camping Buitenland

BuitenLand is een kleurrijke en eigenzinnige camping waar iedereen welkom is. Een plek waar je als familie naartoe kan maar ook prima alleen. Bijvoorbeeld als je een paar dagen rust zoekt om te werken, te schrijven of als je gewoon even de stad wil ontvluchten.

De camping is een initiatief van vijf ondernemende vrienden. In 2017 troffen zij een overwoekerd kampeerterrein aan in Drenthe. Het terrein van 9 ha groot ligt verscholen tussen een bos van Staatsbosbeheer en een natuurlijk zwemmeertje. De droom waar zij aan bouwen is een plek die nooit af zal zijn en die constant in ontwikkeling is.

Pioniersnacht01

Watel heeft de camping geholpen met beveiliging en besturingen. Middels het realiseren van bescheiden aanwezige camerabeveiliging kan bij onraad worden teruggezien welke voertuigen het terrein hebben aangedaan.

Via de nieuw geïnstalleerde intercom is het niet langer nodig om altijd bij de receptie aanwezig te zijn. Wanneer deze even dicht is en gasten aanbellen bij de intercom, wordt er automatisch verbinding gemaakt via de smartphone van de receptionist(e). Tevens kan die de slagboom bedienen, op het terrein of desnoods vanaf de andere kant van het land.

Er is bij deze installatie gebruik gemaakt van de degelijke Axis apparatuur, om langdurig gebruik en ondersteuning te kunnen garanderen.

20190404 180240

Camping BuitenLand
Stieltjeskanaal 14, Nieuw Amsterdam
https://www.buitenland.com/