Clubs / sportverenigingen

Bij steeds meer clubs groeit de vraag naar een betrouwbaar netwerk, om op de computer of app op de tablet de laatste wedstrijdinformatie of spelers te kunnen checken, maar ook het afrekenen bij de bar gebeurt steeds vaker elektronisch.

Wifi

Daarnaast wilt u wellicht de sportliefhebbers ook de mogelijkheid geven om in of rond het clubhuis of sportveld toch even de wielerronde live mee te kijken op de smartphone zonder dat dit een negatieve invloed heeft op de snelheid van uw ticket scanner.

Omroepsysteem

Met de op IP (netwerk) gebaseerde omroepsysteem, kunt u eenvoudig met de telefoon of portofoon uw mededelingen omroepen over de sportvelden. Ook zijn deze te koppelen aan een ontruimingsalarm of om de aanbieding van uw kantine om te roepen.

sip speaker horn web front left 560x432

Camerabeveiliging

Een veilige omgeving bij sportclubs krijgt een steeds hogere prioriteit. Om ongewenst bezoek buiten te houden, kan er gebruik gemaakt worden van camerabeveiliging. Behalve de preventieve werking door de aanwezigheid, kunnen de beelden bij diefstal of andere vergrijpen eenvoudig via de pc of smartphone geselecteerd en doorgestuurd worden naar de politie. Of log op afstand in bij een inbraakalarm om direct te kunnen zien of het loos is of dat direct de politie gewaarschuwd moet worden.

PLAYGROUND low