kabel infrastructuur ntOver Watel

Referenties Merken Onze vacature(s)

Missie

Door te luisteren naar de vraag van de klant en het geven van een transparant advies, kunnen wij de klant voorzien van technisch hoogwaardige installaties. Wij bieden degelijke oplossingen en zijn een betrouwbare partner voor de lange termijn . Wij zetten ons in om te handelen met respect voor de diversiteit van mensen en beseffen de kwetsbaarheid van het milieu.

Visie

Door altijd geïnteresseerd te zijn en open te staan voor nieuwe ideeën en ontwikkelingen en samen te werken met technische partners kunnen er mooiere oplossingen ontwikkeld worden dan alleen.

Wij streven er niet naar om de grootste te worden, maar juist om stabiel de beste te zijn in datgene wat wij doen. Wij denken in lange termijn en vertrouwen op klanten met hetzelfde doel; een leverancier zijn waar zij altijd van op aan kunnen.

Watel

De naam Watel komt voor uit een samenvoeging van onze roots in de Haarlemmermeer en ons specialisme. De naam Waterwolf als bijnaam van de Haarlemmermeer die Amsterdam met het Haarlemmermeerse water bedreigde. Telematica is de combinatie van telecommunicatie en informatica oplossingen.

Zie ook wikipedia (Telematica) en wikipedia (Waterwolf).

Geschiedenis

Watel is opgericht op 19 juni 2013 en voornamelijk actief op het gebied van telecommunicatie en ondersteuning op het gebied van computerbeheer en onderhoud. Het bedrijf heeft zich de laatste jaren, middels trainingen en partnerschappen, weten te specialiseren op de gebieden;

Aangesloten bij

Recron

RECRON, de Vereniging van Recreatieondernemers Nederland, streeft naar een optimaal ondernemersklimaat in de recreatiebranche en behartigt de collectieve en individuele belangen van de haar leden. RECRON is opgericht in 1969 en telt momenteel ruim 1.800 leden.

Watel heeft het predicaat TOP leverancier van Recron, hierdoor voldoet Watel aan de volgende eisen;

  • Een kwalitatief goed product/dienst leveren voor de recreatiesector tegen een scherpe prijsstelling.
  • Beschikken over voldoende ervaring en kennis van zaken in de recreatiesector.
  • 10-15 bedrijven in de recreatiesector als referentie kunnen aanleveren.
  • Dienstverlenend ingesteld zijn (benadering, serviceverlening, garantiebepalingen, nazorg).
  • Duidelijke verkoop- en leveringsvoorwaarden hanteren.
  • Meerwaarde hebben, door méér te doen dan alleen een product te verkopen.
  • Te goeder naam en faam bekend zijn.
  • Jaarlijks verplicht te worden beoordeeld door RECRON.

recron topleverancier

Businessclub Badhoevedorp

Omdat wij een prettig ondernemersklimaat en lokale samenwerking van harte ondersteunen zijn wij lid van de Businessclub Badhoevedorp.

Hoewel Watel in het hele land actief is, hechten wij er veel waarde aan om op lokaal niveau betrokken te zijn, zowel met ondernemers als met lokale initiatieven.

Business Club Badhoevedorp txt 255x80