Evenementen, tijdelijke installaties en noodsystemen

Installaties van tijdelijke aard kunnen een of enkele dagen voor een evenement blijven liggen, maar kunnen ook maanden of jaren als noodlocatie of bouwkeet bij een project functioneren. Tijdens kortdurende evenementen blijven wij graag op locatie om bij vragen of storing direct te kunnen helpen.

Hoewel er voor het grootste deel gebruik gemaakt wordt van dezelfde betrouwbare apparatuur als vaste installaties, leveren wij speciaal voor tijdelijke installaties op maat gemaakte sets en waterdichte behuizingen. Bij evenementen is er veelal vraag naar een betrouwbare verbinding voor betaalsystemen, videostreaming en ticketscanners en steeds meer openbare wifi voor de gasten/bezoekers.

Wifi

Bij hoge drukte op evenementen gebruiken uw bezoekers ongetwijfeld messaging apps om elkaar te vinden en natuurlijk om de buitenwereld via social media te laten weten hoe leuk zij het op dat moment hebben. Zonde natuurlijk wanneer zij door een overbelast mobiel netwerk hier geen gebruik van kunnen maken.

Dit is dan ook precies de reden waarom steeds meer organisatoren er voor kiezen om een deel of geheel dekkend wifi netwerk op een evenement te realiseren.

Camerabeveiliging

Houd centraal zicht over het evenement of zoom in met een PTZ camera naar waar op dat moment een melding vandaan komt. Zowel om beveiligers snel naar de juiste plek te kunnen wijzen als vergrijpen op te kunnen nemen om later voor onderzoek of bewijs te kunnen gebruiken.

ph edu treviglas 3monitors low

Bereikbaarheid (meldpost / centrale post)

Veiligheid bij evenementen word steeds belangrijker. Steeds vaker wordt hiervoor een meldpost of centrale post geïnstalleerd vanwaar de ehbo, beveiliging en verkeersregelaars kunnen worden aangestuurd. Tevens vindt hiervandaan de coördinatie en registratie bij incidenten plaats. Hiervoor kunnen wij u voorzien van:

  • Betrouwbare vaste internetverbinding en backup-lijn.
  • Vaste telefoonverbindingen welke blijven werken wanneer het gsm netwerk overbelast raakt, uitgerust met headsets, gekoppeld aan omroepsystemen.
  • Portofoon, mobilofoon en voor nautische activiteiten marifoon.
  • In samenwerking met onze partners; Printers en werkstations (PC’s).

Control room low

Omroepsystemen

Wilt u, bijvoorbeeld bij een sportevenement, aankondigingen kunnen doen of de actuele stand doorgeven of juist groepen bezoekers snel aanwijzingen kunnen geven? Kies dan voor de IP gebaseerde omroepsystemen die wij kunnen leveren voor evenementen.

Behalve dat deze ook uitermate geschikt zijn voor achtergrondmuziek, kunnen aankondigingen voorgeprogrammeerd worden om op gezette tijden af te spelen of door een simpele klik in uw app. Via uw portofoon of telefoon kunt u ook telefonisch berichten inspreken.

city of concn 4661

Verbindingen bij crisis of langdurige storingen

Wanneer uw organisatie wordt geconfronteerd met een brand, overstroming of incident buiten uw organisatie waardoor niet meer online bent, wilt u zo snel mogelijk weer bereikbaar zijn voor uw klanten en leveranciers, op dezelfde locatie of uitwijklocatie. Door de technische kennis en beschikbare materiaal kunnen wij snel en creatief handelen om tot een oplossing te komen. Denk bijvoorbeeld aan tijdelijke bekabeling, telefonie en wifi. Dit alles uiteraard in nauwe samenwerking met uw leverancier van ict werkplekken.