20180527_141555.jpg
20181022_112635.jpg
20190606_172322.jpg
61823130_2781212665227447_250568602502037504_o.jpg
61865760_2781251005223613_2712948390672465920_o.jpg
61998337_2781227905225923_8496111469505544192_o.jpg

Recreatie en horeca

In de vrijetijdsbesteding is internettoegang steeds meer onmisbaar geworden en worden er steeds meer eisen gesteld. Waar ‘vroeger’ een tv aansluiting op de kamer of een wifi verbinding in de lobby voldoende was, verwacht men nu in het hele verblijf ongestoord HD video te kunnen streamen.

ph ret 0deg bluebar low

Camping / jachthaven / strand

Datanetwerken en wifi in de open lucht is alles behalve hetzelfde als indoor netwerken. Wij zijn gespecialiseerd in de realisatie van installaties buitenshuis. Denk aan grond infra, mantelbuizen, straatkasten en masten t.b.v. camerabeveiliging en wifi accesspoints.

Wij zorgen dat de hele installatie bestand is tegen extreme weersomstandigheden, zoals hoge en lage temperaturen, grote hoeveelheden neerslag waaronder ook sneeuw en hagel of de zilte zeelucht.

Wifi en wifi tickets

Bezoekers kiezen hotels of recreatieparken waar goede wifi is, en laten locaties waar dit niet zo is, steeds vaker links liggen, ondanks investeringen in sanitair en andere faciliteiten. Hetzelfde geldt voor restaurants of bars waar ook steeds meer mobiel gewerkt wordt.

Door uw gasten te voorzien van een persoonlijke inlogcode wanneer deze inchecken bij uw hotel of recreatiepark, is het mogelijk om beter grip te houden op het dataverbruik per gast en de veiligheid te verhogen. Zo kunt u ervoor kiezen dat gasten per ticket met bijvoorbeeld twee apparaten gelijker tijd kunnen verbinden of deze een vergoeding betalen voor het gebruik van het netwerk.

Naast het gastennetwerk is op hetzelfde accesspoint een extra netwerk (SSID) te configureren welke geheel gescheiden is om bijvoorbeeld bestel- en of betaalterminals veilig draadloos te koppelen.

274 rt 1

TV / coax en glasvezel

Veel hotels en recreatieparken beschikken al lange tijd over een coax netwerk om hun gasten radio en tv aan te bieden of ze kiezen er juist voor om een dergelijk netwerk te installeren of uit te breiden. Een coaxnetwerk leent zich namelijk ook uitstekend voor het distribueren van datasignaal / internet, waarbij elk chalet voorzien kan worden van een eigen modem met internet en eventueel intercom beantwoorder.

IPR12160347 01 9872 1

 

Zo kunt u uw klanten internet aanbieden zoals zij thuis gewend zijn en omdat ze hun eigen wifi en bedrade netwerk hebben, hebben zij binnenhuis uitstekend bereik en hebben zij de mogelijkheid om tv’s laptops, printers etc. bedraad of draadloos te koppelen.

20190312 095953

Glasvezel

Steeds vaker wordt er bij nieuwe installaties gekozen voor glasvezelkabel in plaats van coax. Een uitstekende keuze voor de toekomst, waarbij elke aansluiting een eigen glasvezelader heeft naar uw lokale centrale. De keuze tussen glasvezel en coax is per situatie verschillend. Wij informeren u hier graag open en eerlijk over.

Camerabeveiliging

Om u en uw gasten een veilig verblijf te kunnen bieden, kan camerabeveiliging u helpen om bijvoorbeeld te registreren wie uw terrein aandoet of kunt u locaties die diefstalgevoelig. Bijvoorbeeld de bar of restaurant met kassa’s of dure waar of de werkplaats op het terrein in beeld brengen, zodat u precies kunt zien wat er gebeurd.

ph ipsurv gardengate low

Bereikbaarheid en toegangscontrole

Bent u niet altijd op de receptie of wilt u buiten de openingstijden ook bereikbaar zijn? Zowel telefonisch als via een intercom zijn er vele mogelijkheden. Wanneer uw gasten voor de deur staan als u er even niet bent, kunt u hen gewoon te woord staan via uw smartphone of telefoon en eventueel de gekoppelde slagboom voor hen te openen.

Gebruiken uw medewerkers of technische dienst portofoons en wilt u er van op aan kunnen dat deze niet gestoord worden door andere zenders? Wilt u goed bereik hebben of wilt u een noodknop koppelen met uw eigen of externe alarmcentrale? Wij bieden hier meerdere mogelijkheden voor.

axis doorstation

Internet via straalverbindingen

De mooiste recreatiegebieden bevinden zich in de natuur, veelal op afstand van de dorpskernen of stadscentra. Helaas betekent dit vaak dat dit ook op grote afstand van de cai en glasvezelnetten is en de snelheid via de koper telefoonlijn lang niet toereikend is om uw gasten te voorzien van een snelle verbinding.

Het installeren van een point to point straalverbinding kan dan uitkomst bieden. Hiermee is stabiel breedband internet mogelijk over lange afstand, geschikt om te verdelen naar uw gasten voor het streamen van video, surfen op het web, bellen via voip en vele andere toepassingen.

straalverbinding

Seizoensgebonden aansluitingen

Langs de kust worden voor het zomerseizoen chalets en strandhoreca opgebouwd om aan het einde van het seizoen weer opgeruimd te worden. Dit doet niets af aan de mogelijkheden voor stabiele aansluitingen voor recreatief gebruik en degelijke verbindingen voor betaal- en kassasystemen.

Wat dacht u van live streaming vanaf uw strandtent om uw gasten tot een trip naar het strand te verleiden?

Wilt u uw strandtent voorzien van snel en betrouwbaar internet gedurende het seizoen of verhuurt u meerdere chalets of in een strandvereniging? Wij hebben hier diverse oplossingen voor. Zowel draadloos, als via tijdelijke bekabeling.

Vrijblijvend advies op uw locatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een gratis inventarisatie bij u op de zaak!

Bel mij terug

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Watel

Badhoevelaan 47 F
1171 DB  Badhoevedorp
Tel 020-6593973

Disclaimer

 

facebook