Wonen en leegstandsbeheer

Door de grote vraag naar woonruimte in Nederland, wordt steeds vaker leegstaande kantoor- of bedrijfsruimten tijdelijk verduurd. Zodoende heeft de eigenaar inkomsten uit het vastgoed gedurende de periode in afwachting van vergunningen of leegstand van een kantoorruimte en de huurder is gedurende de studie voorzien van woonruimte of kan rustig een definitieve plek zoeken in de buurt.

Wifi

Net als thuis, verwachten bewoners een stabiel wifi netwerk voor studie, werk en recreatie. De verhuurder laat dit graag over aan de verhuurders wat bijvoorbeeld bij eengezinswoningen vaak prima voldoet maar bij grotere gebouwen tot technische problemen leidt.

Bijvoorbeeld; Geen goede wifi dekking, gebruikers die alle bandbreedte gebruiken en er niets overblijft voor de anderen, alle streaming apparaten zijn ook zichtbaar voor de buren of er is een algehele uitval van het netwerk. En wie is er verantwoordelijk voor de werking? Is dat een bewoner die het voor andere bewoners met de beste bedoeling instelt of krijgt u als eigenaar de bewoners aan de telefoon als het niet goed werkt.

Wij kunnen deze zorgen uit handen nemen. Wanneer u de internetfaciliteiten goed op orde heeft, zijn bewoners ook vaak bereid om hiervoor een vergoeding te betalen. Na tijdelijke inzet kan de apparatuur ook weer verhuisd worden naar een andere locatie.

20190125 144237

Camerabeveiliging

Gebouwen inzetten voor tijdelijke bewoning in plaats van bijvoorbeeld kantoorfaciliteiten waar een receptionist zorgt voor sociale controle, kan camerabeveiliging uitkomst bieden. Door de preventieve werking, maar ook bij klachten kan de beheerder altijd direct op afstand de beelden terugkijken.

Toegangscontrole

Maak het uw huurders makkelijk om toegang te krijgen tot de gedeelde entree of algemene ruimten met een toegangspas, eventueel in combinatie met een toegangscode. Net zo eenvoudig als u deze uitgeeft, kunt u deze weer blokkeren na het opzeggen van de huur. Zo hoeft u geen kostbare tijd te besteden aan het terughalen van sleutels of bang te zijn dat deze in handen komen van mensen die u liever niet binnen heeft.

secure door access for residential market web main