gp interieur logo 244x108

GP Interieur Idee

GP Interieur Idee is een echt familiebedrijf. Van origine meubeltimmerbedrijf van de Gebroeders Peeterse uit Diemen. In 2004 start Riekus Peeterse zijn keukenspeciaalzaak in Badhoevedorp in combinatie met de ambachtelijke meubelmakerij. Een unieke combinatie blijkt al gauw; want klanten komen niet alleen voor keukens, maar ook vaak voor mooie en slimme oplossingen.

Al vanaf het eerste moment is GP Interieur Idee een trouwe relatie van Watel geworden. Om voor hun klanten een aangename samenwerking te creëren is communicatie essentieel.

DSC 04532

Hiervoor heeft Watel het kantoor, werkplaats en showroom voorzien van het telefoonsysteem met, afhankelijk van de openingstijden, een door professionele stemacteur op maat gemaakte boodschap met de openingstijden, vakanties en mogelijkheden tot het inspreken van een boodschap, welke per e-mail met geluidsbestand bij het bedrijf terecht komt.

De kantoorautomatisering, zoals betaalsystemen, printers, computers en klantenwifi, functioneren via het door Watel geïnstalleerde en onderhouden netwerk, via glasvezel, utp koperkabels en draadloos netwerk.

GP Interieur idee
Badhoevelaan 47A, Badhoevedorp

https://gp-interieur-idee.nl/