logo mooca

Mooca Restaurant

Midden in het centrum van Hoofddorp is Mooca restaurant gevestigd. Mooca is trendy en geheel van deze tijd maar bovenal kan je er heerlijk ontbijten, lunchen of bijpraten met een wijntje en een hapje uit de keuken.

De bar is voorzien van de nieuwste technieken om de hoogste kwaliteit te kunnen waarborgen en gratis wifi om hun klanten zich thuis te laten voelen of om met collega’s een en ander door te nemen achter de laptop.

De automatisering in het restaurant is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Denk bijvoorbeeld aan het digitaal opnemen van bestellingen, betaalterminals, muziek via streamingdiensten, wifi voor de bezoekers, telefonie en camerabeveiliging.

Mooca restaurant

Door vanaf een nieuwe patchkast en daarvandaan de bekabeling naar de apparatuur te realiseren heeft ieder apparaat een eigen aansluiting vanaf de switch gekregen. Dit maakt het overzichtelijk en bij storing is de oorzaak snel te achterhalen. Daarnaast is nu op afstand het systeem te monitoren, te updaten en zijn de gebruikers te ondersteunen.

Mooca
Polderplein 98, Hoofddorp
https://mooca.nl/