Fortinet logo

Fortinet

Fortinet is een toonaangevende, wereldwijde leverancier van beveiligingsapparatuur voor de netwerken van internet- en telecombedrijven, datacenters, ondernemingen en bedrijven met verspreide vestigingen. Als marktleider en wereldwijde leverancier van revolutionaire beveiligingsoplossingen voor netwerken, levert Fortinet innovatieve producten en licenties welke superieure bescherming bieden tegen bedreigingen en klanten helpen hun security-infrastructuur te vereenvoudigen.

FG 100E 600x400

Fortigate

Als partner van Fortinet, zet Watel de firewall oplossingen in bij klanten die haar netwerk openstelt voor bijvoorbeeld gastenwifi. Met de krachtige Fortigate kunnen malware, virussen en spam onderschept worden voordat deze zich over het netwerk verspreiden of het internet op gaan.

Hiermee kan dus voorkomen worden dat uw internetprovider de verbinding afsluit omdat een van de eindgebruikers beveiliging niet op orde heeft. De eindgebruiker krijgt een vangpagina in de webbrowser te zien dat deze geblokkeerd is en kan dan totdat het systeem is opgeschoond geen gebruik maken van het netwerk.

 

Authorized Partner Logo