logo UniFi

Ubiquiti Unifi

De Unifi productlijn van Ubiquiti kenmerken zich door de hoge kwaliteit, eenvoud en aantrekkelijke prijsstelling. Ideaal om in te zetten in de recreatiebranche om een betrouwbaar Wifi gastennetwerk te realiseren of daarvan geïsoleerd medewerkers- of kantoornetwerk.

Elk Unifi wifi netwerk wordt centraal geconfigureerd vanuit een SDN Controller. Dit kan lokaal op locatie, of op afstand in een datacenter. Vanuit deze controller wordt het volledige netwerk geconfigureerd en gemonitord. Zo weet u precies wat de status van uw wifi netwerk is en kunt u direct middels een notificatie op de hoogte worden gebracht bij storingen in het netwerk.

UAP AC M PRO Angled

De kenmerken van Unifi;

  • Uitstekende prijsstelling met hoge kwaliteit.
  • Degelijk vormgegeven producten voor buitengebruik, zowel als behuizing als bevestiging.
  • Centraal beheer en monitoren van netwerk, ook op afstand.
  • Eenvoudig een gescheiden gastennetwerk te creëren met persoonlijke login per gast.
  • Wifi roaming tussen accespoints; gebruikers selecteren een netwerknaam en verbinden automatisch met het gunstigste accespoint over het hele terrein.
  • Vanaf één accespoint interessant, tot honderden accespoints mogelijk.

Ubiquiti is een Amerikaans bedrijf, gevestigd in New York, gespecialiseerd in draadloze en breedband producten. Watel is ervaren en getraind in Unifi oplossingen. Zowel voor het updaten, onderhoud , repareren of uitbreiden van uw huidige Unifi netwerk als advies en installatie van nieuwe Unifi netwerken.

UCK G2 PLUS Top Front Angle