2n

2N

2N is een Europese ontwikkelaar en fabrikant van hoogwaardige telecom oplossingen, met name intercomsystemen, toegangscontrole en omroepsystemen.

https://www.youtube.com/watch?v=i84obqwGM_U

Intercom en toegangscontrole

Of u nu een analoge eenvoudige intercom zoekt om aan te sluiten op uw telefooncentrale of een IP gebaseerde variant met camera, keypad, nfc en bluetooth, of juist een touchscreen om te bladeren door de namen in uw appartementencomplex; 2N heeft oplossing. Doordat de systemen van 2N modulair opgebouwd worden, is er altijd een oplossingen die precies aansluit aan uw behoeften.

ip verso red dot web front 560x432  9155036 ip verso touch display phonebook photo front 560x432  9155031 ip verso keypad black photo front 560x432

9155046 ip verso bluetooth reader photo front 560x432  9034174 rfid key fob 560x432

Aanbellen, te woord worden staan met of zonder camera, de deur op afstand openen of zelf openen via met een nfc sleutelhanger of smartphone app met bluetooth. Met de modulaire 2N oplossingen is het mogelijk.

De antwoordintercom voor in huis, appartement of chalet kan tevens via het IP netwerk worden aangesloten waardoor er geen extra investering voor bus systemen noodzakelijk is wanneer er al een datanetwerk aanwezig is.

Antwoordintercom voor in huis

Audio / omroepsystemen

Ideaal voor retail, scholen, recreatie en andere openbare gebouwen. Stel de uren van de schoolbel of omroep van aanbiedingen automatisch in, bel naar het omroepsysteem met uw telefoon voor berichten of sluit uw analoge audio apparaten aan. Achtergrondmuziek was nog nooit zo eenvoudig door rechtstreekse streaming via ip naar uw speakers.

Noodintercom

Waar bij nood snel contact gelegt moet kunnen worden met een meldkamer of alarmcentrale, kan een vaste intercom helpen om helder spraakcontact met de melder te krijgen en weet u direct waar de melder zich bevindt.

Ideaal om in te zetten in industrie, transport en andere openbare ruimten.

Noodintercom

Watel is officieel partner van 2N en kan u, eventueel samen met de fabrikant, voorzien van maatwerk oplossingen en demonstraties op locatie.

sip speaker horn 2n