icom logo

iCom

Icom is producent van high-end apparatuur voor de professionele-, maritieme- en luchtvaart-telecommunicatiemarkten.

Wireless IP radio

Naast de conventionele analoge en digitale portofonie oplossingen, biedt iCom ook IP gebaseerd radiosysteem, te koppelen met telefonie, tekstberichten en hoge mate van encryptie.

Draadloos IP radio iCom

Door in grote locaties

Ideaal voor communicatie over grote afstanden of omgevingen waar veel demping van signaal is door muren of veel verdiepingen. Digitale of analoge direct mode portofoons het laten het hier afweten maar door gebruik te maken van uw bestaande wifi netwerk kan een betrouwbaar portofoon netwerk geïmplementeerd worden zonder het ophangen van extra zenders of aanleg van bekabeling. Op elke plaats waar wifi bereik wordt gecreëerd zijn de portofoons te gebruiken door één controller op te nemen in het wifinetwerk. Ook het koppelen van een noodknop en via telefoonlijn contact op afstand behoort tot de mogelijkheden.

Ideaal voor;

  • Zorginstellingen en ziekenhuizen
  • Kantoorgebouwen
  • Industrie
  • Magazijn en distributie
  • Hotels en Restaurants
  • Scholen
  • Evenementenhallen

Er zijn geen licentie- of gesprekskosten aan het gebruik verbonden met de waterdichte bijhorende portofoons en er zijn meerdere gespreksgroepen te creëren.

ip100h communicatie op lange afstanden

Digitale en analoge portofoons en mobilofoons

Maakt u voor beveiligingstoepassing gebruik van analoge pmr portofoons? Kijk dan ook eens naar de digitale variant van iCom. Licentievrij en digitaal ingebouwde inversie-spraakscrambler maakt gesprekken met privacy mogelijk.

Of kiest u voor nieuwe PMR portofoons welke ook voor analoog geschikt dienen te zijn, kijkt u dan naar de portofoons met digitale en analoge dubbele modus.

Voor evenementen en lange afstanden kan gekozen worden voor analoge en digitale VHF/UHF portofoons en mobilofoons. Met een of meerdere zendinstallaties om een groot gebied te bestrijken in radiocommunicatie.

Maar ook voor maritieme oplossingen, zowel walstations, schepen en intra-ship, AIS heeft iCom bewezen oplossingen welke u zeer regelmatig op het water tegen kunt komen.

Als partner van iCom spreken wij graag uw behoeften en hierop aansluitende mogelijkheden met u door. Neemt voor een vrijblijvende afspraak gerust contact met ons op.

F29SR portofoon met digitale en analoge dubbele modus

zendmodus analoge en digitale VHF/UHF portofoon en mobilofoon