Aruba Networks logo.svg

HPE Aruba Networks

Het Amerikaanse Hewlett-Packard Enterprise en Aruba Networks zijn sinds 2015 samengevoegd en nu een van de belangrijkste fabrikanten van professionele wifi en netwerkapparatuur voor de zakelijke markt.

Voor zowel de indoor als outdoor wifi accespoints is er keuze uit een groot aantal modellen met hoge doorvoercapaciteit en geavanceerde functies.

De wifi accesspoints kunnen zowel stand-alone, als gekoppeld in een groep of met een centrale wifi controller functioneren. Dit maakt het mogelijk om uw netwerk geleidelijk uit te breiden.

HPE Aruba Networks AP207 Series    Aruba 274 Access Point

De geavanceerde controllers bouwen een tunnel-verbinding op met de accesspoints zodat de data tussen het wifi accespoint en controller niet te onderscheppen is in het netwerk.

Geavanceerde controllers bouwen een tunnel-verbinding op met de accesspoints

De Aruba Networks switches zijn leverbaar in uiteenlopende varianten, zoals verschillend aantal poorten (8 tot 48), met of zonder PoE, Gigabit of Fast Ethernet en uitbreidbaar met glasvezel aansluitmodules.

De PoE varianten zorgen voor elektrische voeding op het aangesloten apparaat, zodat u een camera, accesspoint of intercom aan kunt sluiten met slechts een datakabel vanaf de switch.

2530 24G PoE J9773A z

Watel is een zeer ervaren installateur van HPE Aruba en daarom ook gecertificeerd Business Partner.

 

G PM PRfN BUS PAR RGB DIGITAL   G PM PR BUS PAR RGB DIGITAL