Watel is officieel gecertificeerd en getraind Axis partner

Axis

Wereldwijd de nummer één als het om professionele camerabeveiliging gaat. U komt Axis tegen op luchthavens, overheidsgebouwen, openbaar vervoer en publieke openbare ruimten.

Omdat Axis camera’s produceert van hoge kwaliteit kunnen zij een lange garantie en ondersteuning bieden op de verkochte camera’s. Levenslang vinden er updates plaats wanneer er bugs of veiligheidslekken worden ontdekt.

Open platform

Axis camera’s kunnen worden gekoppeld aan alle soort Netwerk Video Recorders die met industriestandaarden overweg kunnen op het gebied van cameraopname. Een veel gebruikt pakket hiervoor is Milestone maar Axis ontwikkeld ook eigen recorder software; Axis Camera Station en voor kleine opstellingen; Axis companion.

Intergratie van bestaande camera’s

Updaten of uitbreiden van uw bestaande cameraopstelling hoeft niet te betekenen dat uw huidige cameraopstelling versneld af zou moeten schrijven. Zowel analoge (coax) als digitale camera’s van andere merken kunnen geïntegreerd worden in Axis systemen.

Met de encoders van Axis kunnen analoge camera’s rechtstreeks aangesloten worden op de IP infrastructuur zonder het vervangen van de bestaande coaxkabels. Tevens levert Axis IP en PoE over coax om nieuwe IP camera’s op de bestaande coax infrastructuur aan te kunnen sluiten.

Met de encoders van Axis kunnen analoge camera’s rechtstreeks aangesloten worden op de IP infrastructuur

Wide dynamic range (WDR)

Voor de bewaking van een locatie met zeer lichte en donkere zones, zoals toegangsdeuren in een winkel- of kantooromgeving, ingangen van ondergrondse parkeergarages en tunnel, of treinperrons, kan een camera met een breed dynamisch bereik de beste oplossing zijn. WDR-camera’s beschikken vaak over een beeldsensor die verschillende opnamen van een scene maakt (bv. Een korte belichtingszijde van zondes met fel licht en een lange belichtingstijd voor donkere delen) en deze in één beeld combineert, zodat de objecten in de lichte én donkere zones zichtbaar zijn.

Wide dynamic range (WDR) uit   Wide dynamic range (WDR) aan

 

f capture zonder wdr   f capture2a wdr

Pan, tilt and zoom (PTZ) camera’s

Axis PTZ-netwerkcamera’s kunnen op afstand gedraaid (pan), gekanteld (tilt) en optisch in en uit zoomen (zoom) om een grote dekking als een groot detail te bieden met een enkele camera. Geweldige beeldkwaliteit en de mogelijkheid om in te zoomen, maken het mogelijk om gedetecteerde beveiligingsgebeurtenissen te verifiëren.

Axis PTZ-netwerkcamera’s joystick

Intercom

De Axis deurintercoms kunnen uitstekend gecombineerd worden met de Axis camerabeveiliging. Zo kan uw deurintercom behalve voor oproepen ook als beveiligingscamera worden ingezet.

Ontvang direct de beeldoproep op uw smartphone, tablet of pc of schakel de intercom door naar uw vaste of mobiele telefoonnummer. Schakel op afstand de deur open met een relais en magneetcontact.

Axis deurintecom   a8105 schematisch 1605

Watel is officieel gecertificeerd en getraind Axis partner, zodat u beschikt over partij waar u van op aan kunt om uw kostbaarheden te beveiligen.

axis certefied pixel