milestone systems vector logo

Milestone

Milestone Systems is opgericht in 1998 en is ’s werelds meest toonaangevende leverancier van open-platform-IP-videobeheersoftware (VMS). De hoofdvestiging bevindt zich in Kopenhagen (Denemarken). Hun doel is organisatieprocessen van de klanten te verbeteren en de algehele veiligheid te verbeteren door middel van het beheer en de verspreiding van digitale videogegevens.

Heb een compleet overzicht met een splitscreen of videowall van alle live camera’s of gebruik juist de app voor onderweg om op afstand beeld te hebben van de situatie.

Milestone Systems

Het Milestone XProtect® VMS is krachtig, betrouwbaar en eenvoudig in gebruik, en is met meer dan 100.000 installaties wereldwijd effectief gebleken. XProtect VMS is gebaseerd op een echt open platform en werkt met de breedste keuze aan camera's in de industrie en de beste zakelijke oplossingen, zoals toegangscontrole en beeld-analyse.

videowall op telefoon

Technologiepartners

Milestone verbind de innovatiekracht met erkende technologiepartners met de behoefte van  eindgebruikers. Denk bijvoorbeeld aan inlezen van bodycams, live smartphone beelden streamen naar server, GIS/GPS, video analytics en storage.

Live beeld en bodycams

Veiligheidsdiensten die werken met bodycams kunnen deze na hun dienst in de oplader plaatsen om op te laden en zonder extra handeling de opnamen automatisch op de video storage server op te slaan.

Of wat dacht u van het live streamen van een smartphone via wifi of 4g naar uw Milestone systeem om als videoperator live beeld te krijgen en deze direct op te slaan en terug te kunnen kijken door alle video-operators.

Watel is officieel Milsetone partner en kan u daarom voorzien van advies en de realisatie van de Milestone software en nodige hardware.